Kouvola Indians - UNC

Marko Vartiainen:

Tämä oli ensimmäinen ottelu ja se näkyi kentällä. Hermoilua oli varsinkin alussa ja pitkin peliä. Nyt on saatu tomut pois hartioista ja matka jatkuu.

Alku oli erittäin huono meille aloituspotkun rähmäyksen takia, mutta sitten nostimme tasoa ja hyökkäys piti huolen Ryan Tuiasoan ja Sebastian Berndtssonin johdolla tuloksesta. Hyökkäys oli läpi ottelun erittäin tehokas ja puolustus pelasi ihan hyvin, muutamia nukahduksia ja kaksintaisteluita lukuunottamatta. Toisaalta tämä on ymmärrettävää, olihan kyseessä kauden ensimmäinen tosipeli.

Aika ajoin puolustus joutui olemaan kentällä liian pitkään eikä saanut huilia riittävästi koska hyökkäys kävi tekemässä nopeasti pisteitä taululle. Pelissä tapahtui myös muutamia henkilökohtaisia virheitä vastustajan puolelta jotka eivät sovi mielestäni tähän lajiin millään tavalla.

Paljon vielä parannettavaa ja uskon että joukkue tulee näyttämään aivan erilaista peli-ilmettä tulevissa matseissa. Tämä peli oli haastava Lionsin pelatessa samaan aikaan Jyväskylässä ja muutamien poisjääntien takia. Ottelun hahmo oli kyllä meidän puolelta keskushyökkääjä Ryan Tuiasoa ja uskon että vastustajat jatkossa joutuvat kiinnittämään paljon huomiota hänen sijoittumiseen joko laitahyökkääjänä tai keskushyökkääjänä. Myös espanjalainen Álvaro Guitian aloitti hienosti tehden heti ensimmäisessä pelissä td:n.

Voitto ja kaksi sarjapistettä merkitsevät, samalla tämä oli monen pelaajan ensimmäinen kosketus I-divariin. Tästä on hyvä lähteä uusiin haasteisiin, tulemme varmasti olemaan parempia joka osa-alueella kuin mitä kaudenavauksessa olimme.