Sunnuntai 25.7. Velodromi, Helsinki
Kickoff klo 18:30

Sunnuntaina UNC kohtaa Helsingin Velodromilla Wolverinesin. Edellisessä kohtaamisessa kolme viikkoa sitten Wolverines vei ottelun viimeisten minuuttien huikealla loppukirillä. Tuon ottlelun jälkeen UNC hävisi isonumeroisesti Roostersille (6-57) ja Wolverines puolestaan ensin Seinäjoen Crocodilesille (35-13) että Kuopion Steelersille (44-6). Crocodiles pelin jälkeen Wolverines hankki uuden pelinrakentajan ja Steelers pelin jälkeen vapautettiin hyökkäyksen valmentaja Kari Leivoja tehtävistään. Samalla joukkueesta lähti myös apuvalmentajia.

Kuuntele Wolverinesin entisen apuvalmentajan ja Kari Leivojan pojan Tim Leivojan tunnelmat ja ajatukset uusimmasta UNC Radiosta TÄÄLTÄ!

Myös UNC:n miehistö on muuttunut, sunnuntaina ensiesiintymisensä tekee puolustaja Golita Zoltán. Hän on 20-vuotias unkarilainen pelaaja, joka viime vuonna pelasi Tsekin pääsarjassa.

Päävalmentaja Tuomas Heikkisen mietteet tulevasta pelistä:

"Toinen kerta Velolla Wolverinesia vastaan. Uskon, että jännittämistä on nyt meidän riveissämme vähemmän. Viimeksi pysyttiin hiukan tuurillakin mukana eka puoliaika ja lopulta oltiin hyvällä taistelulla harmittavan lähellä voittoa.

Wolverines on edelleen kova jengi, ja varmasti heillä on nyt monestakin syystä iso näytön paikka. Se luo ehkä samalla heille paineita. Meidän pitää pystyä lähtemään ennakkoluulottomasti pelaamaan downia kerrallaan ja pyrittävä tekemään se täydet neljä neljännestä. Jos siihen pystytään, tulostaulu huolehtii itse itsestään.


Molemmilla joukkueilla on hiukan kolhuja, ja molemmissa pitää avainpelaajien raataa entistäkin enemmän kentällä. Pelejä täytyy kuitenkin pystyä nyt tekemään laajemmalla rintamalla, useamman on otettava vastuuta. Ennen kaikkea meidän pitää pystyä joukkuepelin kautta välttämään yksilöille häviäminen, se että yksittäiset vastustajan huippupelaajat pystyvät toistuvasti tekemään meidän kannaltamme vahinkoa.

Odotan innolla Golitan mukaan tulon vaikutusta puolustukseemme ja potkupeleihin.

Kaikkiaan nyt verrataan Wolverinesin kokemuspohjaista kykyä tiivistää peliään muuttuneessakin tilanteessa siihen miten meidän joukkueemme on pystynyt viemään perustaitojaan ja -peliään eteenpäin viime viikkojen aikana."